dimarts, 10 de maig del 2011

Tortilla de setas

Truita de trompetes de la mort.
Ingredients:
4 ous
250 g. trompetes de la mort
1 tall de cansalada viada fumada
25 gr. de mantega
llet
nou moscada
sal i pebre
Peparació:
Netegeu be les trompetes amb aigua fredai talleu-les a trossos regulars. Talleu la cansalada a trossets petits i enrossiu-la en una paella a foc baix. Un cop rossa, afegiu-hi la mantega i els bolets i coeu-los a foc mitja, fins que s'evapori l'aigua que deixan anar. Mentrestan, bateu els ous en un bol, afegint-hi un rajolí de llet, un pessic de nou moscada, sal i pebre. Un cop llestos els bolets, aboqueu-los al bol, barregeu-ho tot i procediu a fer la truita: rodona a manera usual,tot girant-la amb l'ajut d'un plat perquè es cogui per tots dos costats,o bé quatre truites individuals enrotllades, com a la francesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada