Ingredients:
- 150 grs. de maduixots
- 4cuillerades de coulis de fruita vermella
- 12 culleradas de granissat de maduixots (recepta bàsica)
- 4 cullerades de xantillí
- 4branquetes de menta
Per el gratinat de maduixots
- 150 grs. de polpa de maduixot passada pel colador xinés
- 70 grs. de sucre glacé
- 140 g. d'aigua
- 1/2 l. de suc de llimona
Preparació:
Per preparar el granissat de maduixots, seguiu la recepta bàsica,coleu-ho en una placa i congeleu-ho en una placa i congeleu-ho. Per incorporar-lo posteriorment al motlle, feu servir una forquilla o una cullera.
Netegeu bé els maduixots i lamineu-los. Col·loqueu les làminas tot solapant-les i formant cercles en un motlle amb el granissat i desemmotlleu-ho.
Presentació: Decoreu la mousse amb la menta i acompanyeu-la amb una quenelle de xantilli i amb coulis de fruita vermella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada