dimecres, 18 de maig del 2011

Mousse de maduixots

Ingredients:
  • 150 grs. de maduixots
  • 4cuillerades de coulis de fruita vermella
  • 12 culleradas de granissat de maduixots (recepta bàsica)
  • 4 cullerades de xantillí
  • 4branquetes de menta

Per el gratinat de maduixots

  • 150 grs. de polpa de maduixot passada pel colador xinés
  • 70 grs. de sucre glacé
  • 140 g. d'aigua
  • 1/2 l. de suc de llimona

Preparació:

Per preparar el granissat de maduixots, seguiu la recepta bàsica,coleu-ho en una placa i congeleu-ho en una placa i congeleu-ho. Per incorporar-lo posteriorment al motlle, feu servir una forquilla o una cullera.

Netegeu bé els maduixots i lamineu-los. Col·loqueu les làminas tot solapant-les i formant cercles en un motlle amb el granissat i desemmotlleu-ho.

Presentació: Decoreu la mousse amb la menta i acompanyeu-la amb una quenelle de xantilli i amb coulis de fruita vermella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada