Ingredients:
16 llagostins grossos
2 patates mitjanes
2 penques de bacó fresc
Mesclum d'enciams
Mongetes verdes
Oli de cibulet
Sal
Preparació
Primerament, bulliu les patates amb pell en una cassola amb aigua i sal. Un cop cuites, deixeu-les refredai peleu-les i talleu-les en 16 rodanxes. Bulliu també les mongetes i talleu-les a trossos petits.Peleu els llagostins i salteu-los en una paella amb una mica d'oli, però que quedin una mica crus. Piqueu el bacó ben finament i fregiu-lo fins que quedi ben cruixent en una paella amb un rajolí d'oli.
Presentació: Poseu quatre rodanxes de patata a cada plat, una a cada extrem. Al damunt, col-loqueu-hi un llagosti tebi. Al centre, una mica de mesclum d'enciams, amanit amb un pessic de sal i oli de cibulet i les mongetes. Finalment, cubriu cadascun dels llagostins amb una cullerada de bacó cruixent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada