dilluns, 16 de maig del 2011

LLagostins al conyac

Ingredients; 12 gambes o llagostins, oli, sal , pebre,conyac, all i julivert: Netegeu i peleu els llagostins que podem ser frescos o congelats, i poseu-los en una safata. Ruixeu-los amb conyac
tireu-hi sal i pebre i deixeu-los macerar un parell d´hores aproximadament. Després els fregireu amb oli ben calent. , Quan els gireu per fregir-los de l´altre costat, tireu-hi per damunt
una picada d´all i julivert. Abans de tancar el foc, aboqueu per sobre dels llagostins el conyac
que hagi quedat a la safata i deixeu-ho coure tot junt i tapat uns 2 minuts.
Bon profit.

1 comentari:

  1. Hola SONIA.Faré les gambes el disabte que tinc invitats,a dinar que es al meu aniversari el dijous. Que tenan que esta molt bones.I fácils.

    ResponElimina