Ingredients:
200 g de farina, 200 g de sucre, 3 ous, el suc de 2 taronges, la raspadura de las 2 taronges,1 sobre de llevat,un pols de sal (per muntar les clares) sucre de llustre (de guarniment)
preperació.En un pot hi posem el sucre i els rovells dels ous, ho remenem i hi afegim la raspadura de les taronges i el suc. Tot seguit, barregem la farina i el llevat. Muntem las clares al punt de neu i les tirem dintre el pot. Ho remenem amb molt de compte. Posem la pasta dintre d´un motlle rodó. Procurem que el forn estigui calent i ho enfornem. Hem de tenir el forn fort i procurar abaixar-lo cada 15 minuts, aproximadament. Una vegada fret podem tallar-lo per la meitat i farcir-lo de crema. Per sobre podem adornar-lo al nostre gust.
Hem d´anar amb compte, a l´ hora de fer la raspadura de taronja,de no agafar-ne la part blanca,
sinó només la pell. Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada