|
Foto: Assumpció Fontcuberta |
Ingredients:
- 1/2 kg. de castanyes pelades
- 6 ous
- 100 g de mantega
- 200 g de sucre
- vainilla en pols
Elaboració:
Feu bullir les castanyes amb aigua suficient i una mica de sucre. Quan siguin toves traieu-les del pot on s'hagin cuit i escorreu-les, però deixeu-hi una mica d'aigua, i tritureu-les. Deixateu els rovells d'ou amb el sucre i la vainilla fins que
quedi ben espumós. Feu les clares a punt de neu i afegiu-hi la pasta anterior remenant amb
suavitat. Finalment afegiu-hi la mantega desfeta i el puré de castanyes amb molt de compte
perquè quedi ben suau i ben barrejat.Es posa al motlle ( abans ja preparat amb mantega
i espolsat amb pa ratllat) i al forn 3/4 d' hora , a 180 º segons el forn de cadascú .
És molt bo sol, també es pot servir amb xocolata desfeta
Elaborada per Assumpció Fontcuberta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada