dimarts, 10 de maig del 2011

Pastis de castanyes

Foto: Assumpció Fontcuberta
Ingredients:
  • 1/2 kg. de castanyes pelades
  • 6 ous
  • 100 g de mantega
  • 200 g de sucre
  • vainilla en pols
Elaboració:

Feu bullir les castanyes amb aigua suficient i una mica de sucre. Quan siguin toves traieu-les del pot on s'hagin cuit i  escorreu-les, però deixeu-hi una mica d'aigua, i tritureu-les. Deixateu els rovells d'ou amb el sucre i la vainilla fins que quedi ben espumós. Feu les clares a punt de neu i afegiu-hi la pasta anterior remenant amb suavitat. Finalment afegiu-hi la mantega desfeta i el puré de castanyes amb molt de compte perquè quedi ben suau i ben barrejat.Es posa al motlle ( abans ja preparat amb mantega i espolsat amb pa ratllat) i al forn 3/4 d' hora , a 180 º segons el forn de cadascú . És molt bo sol, també es pot servir amb xocolata desfeta

Elaborada per  Assumpció Fontcuberta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada