dimecres, 11 de maig del 2011

PEIX AMB SALSA JULIVERT

  • Ingredients
  • 500 g de peix, a filets o a talls
  • 40 g de mantega
  • 1 llimona
  • 1 rovell d'ou
  • 500 g de pèsols
  • 2 tomàquets
  • mostassa
  • julivert
  • llet


  • Eleboració del plat.
  • Al peix, un cop net, se li posa sal i se'l passa per llet i farina, s'espolsa bé i es fregeix en una paella amb bastant oli calent; en treure'l, deixeu-lo escorrer bé.
         
  • Preparació de la salsa. Poseu en un cassó , la meitat de la mantega a desfer, afegiu-hi una cullerada rasa de farina, coeu-ho uns segons, aboqueu-hi 1/8 de litre d'aigua .Remeneu uns minuts i traieu-ho del foc.Afegiu-hi el rovell d'ou, remeneu-ho enèrgicament amb el batedor, assaoneu-ho amb sal, pebre, nou moscada i suc de llimona, i torneu-ho al foc molt lent o bé al bany maria, remenant-ho continuament durant uns 5 minuts, poc més o menys.Finalment afegiu-hi l'altra meitat de la mantega, i el julivert.
  • Serviu el peix en una plàtera, acompanyat amb la verdura bullida i trossos de tomàquet.
  • La salsa, serviu-la amb salsera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada