- 800 grs. de costelles de porc
- 500 gs. de castanyes
- 1 seba
- 2 tomàquets
- 1 copa de vi o conyac
- Oli
- Sal i pebre
Preparació
- Poseu a coure les castanyes en una cassola amb qigua bullent, durant aproximadament deu minuts.
- A continuació, peleu-les i reserveu-les.
- Talleu les costelles de porc a trossos i salpeubreu-les.
- Seguidament, enrossiu-les en una cassola de fang amb un bon raig d'oli.
- Un cop daurada la carn, traieu-la de la cassola i reserveu-la.
- Amb elmateix oli, sofregiu la seba picada finament.
- Quan ja sigui rossa, abuqueu-hi el tomaquet, pelat i capolat, i deixeu-lo coure a foc lent fins que es concentri.
- Aleshores, afegiu-hi una copa de vi, la carn de porc i les castanyes.
- Cobriu-ho amb aigua, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure a foc lent durant ben bé una hora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada