dimecres, 18 de maig del 2011

Costella de por rostida amb castanyes

Ingredients:
  • 800 grs. de costelles de porc
  • 500 gs. de castanyes
  • 1 seba
  • 2 tomàquets
  • 1 copa de vi o conyac
  • Oli
  • Sal i pebre

Preparació

  • Poseu a coure les castanyes en una cassola amb qigua bullent, durant aproximadament deu minuts.
  • A continuació, peleu-les i reserveu-les.
  • Talleu les costelles de porc a trossos i salpeubreu-les.
  • Seguidament, enrossiu-les en una cassola de fang amb un bon raig d'oli.
  • Un cop daurada la carn, traieu-la de la cassola i reserveu-la.
  • Amb elmateix oli, sofregiu la seba picada finament.
  • Quan ja sigui rossa, abuqueu-hi el tomaquet, pelat i capolat, i deixeu-lo coure a foc lent fins que es concentri.
  • Aleshores, afegiu-hi una copa de vi, la carn de porc i les castanyes.
  • Cobriu-ho amb aigua, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure a foc lent durant ben bé una hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada