dimecres, 18 de maig del 2011

SALAME DI CIOCCOLATO

Ingredients:

  • 300 grs. de galetes maria
  • 80 grs. de xocolata negra (minim 70% de cacau1 ou
  • 150 grs. de sucre
  • 100 grs. de mantega
  • 50 grs. de cacau en pols
  • 1 copeta de licor

Elaboració del plat:

  • Trossejar les galetes amb les mans, trossos ben petits.
  • Ratllar la xocolata i fondre al banymaria junt amb la mantega.
  • Batre els ous amb el sucre i afegir-hi la xocolata amb la mantega, el cacau en pols, les galetes triturades i el licor.
  • Barrejar bé Formar una barra rodona, com un braç de gitano, d'uns 5 cm. de diámetre. Embolicar amb paper d'alumini i deixer reposar al congelador durant almenys 12 hores.

BON PROFIT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada