dimecres, 1 de juny del 2011

Ous ferrats amb seps,ceba,fetge d'anec i tòfona

Ingredients:
  • 8 ous
  • 2oo grs de ceps
  • 1 ceba
  • 1 tófona
  • 200 grs de fetge d'ànec
  • oli
  • sal

Preparació:

Peleu la ceba, capoleu-la i sofregiu-la en una paella amb un rajolí d'oli. Quan sigui daurada, afegiu-hi els ceps, saleu-ho i, quan els ceps siguin cuits, reserveu-ho. Netegeu el fetge d'anec i fregiu-lo en una paella, pràcticament volta i volta. Feu els ous ferrats i poseu-ne un parell a cada plat. Damunt del ous, col-loqueu-hi el fetge d'ànec i cobriu-lo amb els ceps i la ceba.

Presentació: Abans de servir el plat, escampeu-hi una mica de tòfona ratllada pel demunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada