dimarts, 14 de juny del 2011

Conill amb vinagre de poma

Ingrdients
1 conill,6 grans d' alls,2 cebes
1/4 l de vinagre de poma
sal,pebre,oli, d' oliva.
Elaboració
Fregiu el conill tallat a trossos i salpabrat
en una paella, vigileu que el foc sigui viu
de manera que quedi torradet; reserveu-lo
Poseu l'oli de fregir el conill en una cassola,
i sofregiu-hi els alls tallats a làmines fines
i allargades i la ceba trossejada ben petita
a foc lent amb una punta de sal durant una bona estona
fins que la ceba estigui ben cuita i daurada. Afegiu-hi
el conill que haviem reservat i el vinagre de poma
i sense deixar de remenar, apugeu el foc per fer que la
salsa s' espesseixi i es redueixi el vinagre. Passeu la
salsa pel colador xinès.
Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada