Ingredients:
4 pebrots verts italians
2 patatas grosses
1 ceba, 3 ous
oli d' oliva,sal i salsa de tomàquet
feta a casa
Elaboració:
Escapceu els pebrots per la banda de la tija,
netegeu- los per dins amb aigua i deixeu-los escórrer.
Fregiu les patatas i la ceba a dauets en una paella.
Un cop ben sofregit, escorreu-ne l' oli. Bateu els ous
i afegiu-hi les patatas i la ceba. Farciu els pebrots
amb aquesta mescla ajudant-vos d' una cullereta.
Col·loqueu els pebrots farcits en una safata
que pugui-anar al forn. Feu-los coure uns 20 minuts
a 180 g fins que la truita s'haji pres. En una safata
plana, fareu un llit base de salsa de tomàquet (feta a casa)
i al damunt, els pebrots, sencers o tallats a rodanxes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada