dissabte, 4 de juny del 2011

Pebrots farcits de truita de patata

Ingredients: 4 pebrots verts italians 2 patatas grosses 1 ceba, 3 ous oli d' oliva,sal i salsa de tomàquet feta a casa Elaboració: Escapceu els pebrots per la banda de la tija, netegeu- los per dins amb aigua i deixeu-los escórrer. Fregiu les patatas i la ceba a dauets en una paella. Un cop ben sofregit, escorreu-ne l' oli. Bateu els ous i afegiu-hi les patatas i la ceba. Farciu els pebrots amb aquesta mescla ajudant-vos d' una cullereta. Col·loqueu els pebrots farcits en una safata que pugui-anar al forn. Feu-los coure uns 20 minuts a 180 g fins que la truita s'haji pres. En una safata plana, fareu un llit base de salsa de tomàquet (feta a casa)
i al damunt, els pebrots, sencers o tallats a rodanxes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada