diumenge, 5 de juny del 2011

Pollastre amb figues

Ingredients:
  • 1 Pollastre
  • 500grs. de figues fresques
  • 2 sebas
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 cabeça d'all2 fulles de llorer
  • 2 clavells d'espècia
  • 1 copeta de coyac
  • brou
  • sal i pebre
  • Preparació:
  • Talleu el pollastre en vuit trossos, nategeu-los i salpebreu-los.
  • Seguidament, enrossiu-los lleugerament en una cassola de fang amb un raig d'oli ben calent. Tot seguit, afegiu-hi les dues fulles de llore i els clavells d'espècia, la seba pelada i tallada a trossos grans i la cabeça d'alls. Abaixeu una mica el foc i continueu la cocció durant aproximadament deu minuts. Aleshores, afegiu-hi els tomàquets, partits per la meitat o a quarters, una copeta de coyac i una mica de brou. Dexeu-ho coure a foc lent fins que el pollastre estigui al punt, afegint-hi més brou si convé. Mentrestan, peleu les figues i talleu-les per la meitat.Afegiu-les a la cassola deu minuts abans d'acabar la cocció del pollastre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada