dimecres, 1 de juny del 2011

CAPO ROSTIT

  • Ingredients:
  • 1 capó de dos quilos de pes
  • 4 cabeces d!all
  • 8 cebes de platillo
  • una branca de farigola
  • 2 dl de vi blanc sec
  • 1 raig d!oli d!oliva
  • sal  

         Eleboració del plat

  • Netegeu i plomeu bé el capó perquè no hi quedin ni plomes ni canons. 
  • Talleu-lo en vuitens, salpebreu-lo i amaniu-lo amb un raig d!oli.
  • Poseu-lo a enrossir en una cassola.
  • Una vegada ros, afegiu-hi les cabeces d!all senceres, la branca de farigola i el vi blanc. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure a poc a poc fins que el capó sigui ben tou. Si queda eixut, hi podeu afegir petites llossades d!aigua calenta.
  • Poseu-lo a punt de sal i ja el podeu servir.    

  •  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada