divendres, 3 de juny del 2011

Coca de recapte amb bacallà, anxoves,ceba, pebrot,

Ingredients

450 g de farina blanca
1 got d' aigua, 3 culleradetes d' oli
1 culleredeta de llevat
1 sobre de llevat
bacallà sec, remullat i esqueixat

pebrot vermell, pebrot vert ceba, anxoves
Preperaciò
El bacallà, l' hem de compara sec . L'esqueixem i el posem en remull canviant l' aigua diverses vegades fins que quedi al punt de sal.
Per altra banda, perla coca hem d' estendre la farina a sobre del marbre de la cuina com si fos un
volcà. Tirarem l' oli l' aigua, la sal i el llevat al centre del munt de farina i treballerem la pasta que
en resultarà fins que quedi ben fina i compacta. Li donem forma allargada.
Guarnim la coca amb tots els ingredients, al nostre gust.Salem una mica les verdures i les amanim
amb un raig d' oli.

Hem de tenir el forn calent, a 200g C. Enfornem la coca i cap de 10 minuts abaixem la temparetura a 180g C, 150 C i aixi successivament fins que sigui cuita.Per comprobar que ho estigui, l' hem de
punxar.
Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada