dissabte, 18 de juny del 2011

Pa dolç fet a la màquina

Ingredients

    Pes:1000 g. Temps de coccio : 3 h 20.
  • llet: 315 ml
  • mantega. 70 g.
  • sal. 2 c.c. ( mida de cullereta de café )
  • sucre: 3 c.s. (mida de cullera sopera )
  • farina especial per fer el pa: 550 g
  • llevat sec de forne: 2 c.c.

Opcional .Efegir un dels seguents ingredients:

Panses: 70 g

Fruites confitades: 70 g

Elaboració Posar en el diposit els ingredients per ordre: llet, mantega tova, sal, i sucre.

Seguidament la farina i el llevat sec.

Posar el diposit a la maquina.Seleccionar el programa nº 1, el pes del pa i el color de la crosta.

Apretar el boto (on-off ).

Quant soni el bip, si afegueix les panses o les fruites confitades. Es pot possar tot junt pero el pes ha de ser d'uns 7o g.

Al final del programa , apaga la màquina, treu el diposit i desmotlle el pa. Millor posar-lo sobre una reixeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada