Ingredients
- Pes:1000 g.
Temps de coccio : 3 h 20.
- llet: 315 ml
- mantega. 70 g.
- sal. 2 c.c. ( mida de cullereta de café )
- sucre: 3 c.s. (mida de cullera sopera )
- farina especial per fer el pa: 550 g
- llevat sec de forne: 2 c.c.
Opcional .Efegir un dels seguents ingredients:
Panses: 70 g
Fruites confitades: 70 g
Elaboració Posar en el diposit els ingredients per ordre: llet, mantega tova, sal, i sucre.
Seguidament la farina i el llevat sec.
Posar el diposit a la maquina.Seleccionar el programa nº 1, el pes del pa i el color de la crosta.
Apretar el boto (on-off ).
Quant soni el bip, si afegueix les panses o les fruites confitades. Es pot possar tot junt pero el pes ha de ser d'uns 7o g.
Al final del programa , apaga la màquina, treu el diposit i desmotlle el pa. Millor posar-lo sobre una reixeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada