- Pes: 1ooog.
Temps: 1 h 20.
Ingredïents:
Aigua tèbia: 4oo ml
Oli de girasol: 2 c.s. ( vol dir cullera sopera) Sal: 2 c.c. ( vol dir cullereta de café). Sucre: 1.5 c. s. Llet en pols: 2.5 c.s. Farina de força, especial per fer pa 640 g. llevat sec per fer pa: 4 c. c.
Posa en el diposit de la màquina seguint aquest ordre: L´aigua, oli de girasol, sal , sucre, i llet en pols, la farina i el llevat sec.
Posa el dipósit a la màquina. Selecciona el programa nº 5, pa ràpid, el pes del pa i la mida de cuit
Amb moltes maquines el torrat del pa és automàtic.
Al final del programa. apaga la màquina, treu el diposit i el pa , i deixa'l refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada