dimecres, 18 de gener del 2012

Pate vegetariano

Ingredients:
125gr, de avellanes
25 gra. de llavors de sèsam
2-4 grans de all
8-10 fulles de de sàlvia fresca
30 gra. de oli de oliva sal i pebre
250 gr. de formatge cremós
60 ml. (aprox.) de llet

Preparació:

Posar las avellanes en una plata i escalivar al forn durant 10 minuts. Afegir las llavors de sèsam i dejar-les 3 minuts mes. Mentrestant peli i piqui els grans d'all i posil's a la batedora. Rentar les fulles de sàlvia, talléu-les i ompliu una cullereta de postre i afegiules a la batedora. Afegeix les avellanes i les llavors torrades i barreja tot durant 15 o 20 segons.
Afegeix l'oli, la sal el pebre i el formatge, i tornem a barrejar-ho tot. Si la barreja resulta molt seca, afegirem una mica de llet i barrejar-ho tot. Torna a batra tot fins que el pate tingui la consistecia que desitgem.
Posi el paté en un bol i deixi'l a la nevera. Quan ho anem a servir ho adornarem em fulles de salvia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada