dimecres, 11 de gener del 2012

PASTIS DE XOCOLATA

Ingredients:


190  g de xocolata de cobertura
190  g de mantega
180  g de farina
200  g de sucre
6 ous

Elaboració

Desfeu al bany maria primer la xocolata, un cop desfeta hi afegiu la mantega.
Barregeu els ous amb el sucre, afegir la xocolata i la mantega desfeta, remenant suaument.
Unteu un motlle amb una mica de mantega i  farina, aboqueu-hi la barreja.
Poseu al forn prèviament escalfat a 200º els primers 5 minuts i després a 180º durant 25
minuts aproximadament. Proveu amb una agulla que surti neta, però es bo que quedi un pel sobtat i servir
una mica tebi.
Es pot servir amb una mica de nata i fideuets de colors, als nens els encanta , però sol ja es molt bo.

Apa, a veure si el feu, es molt fàcil i ràpid de fer.

Presentada per  Roser Blasco
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada