dimecres, 18 de gener del 2012

Bunyols de vent

Ingredients
  • 1/4 de litre de llet
  • 200 g de farina
  • 140 g de mantega o margarina
  • 6 ous, raspadura de llimona
  • un pols de sal
  • un pols de sucre
Preparació

Posem la llet al foc juntament amb la mantega, el pols de sal i el pols de sucre. En el precís moment que
arrenqui el bull, tirem la farina i apaguem el foc.Afegim la raspadura de llimona (veurem que queda un xic agrumollat) i seguim remenant fins que quedi tan fi com sigui possible. Ho deixem refredar i, a continuació,hi afegim els ous sencers un a un. Al començament veurem que ens costa molt, però si els seguim remenat comprovarem com aconseguim que quedi una pasta fina. Omplim d' oli una cassola fonda o una fregidora i amb una cullereta tirem petites porcions de massa de bunyol.
Si està ben remenada la massa, els bunyols es donen la volta ells mateixos. Convé que en posem pocs cada vegada, ja que augmenten molt de mida i massa junts no es podrien girar. Després els espolsem
 amb sucre fi.  Bon profit.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada