dimecres, 25 de gener del 2012

BUNYOLS DE BACALLA

PER A 4 PERSONAS:

350 g de bacallà (morro)
700 g de patates
2 cullarades de farina
2-3 grans d'all
1 cullerada de julivert picat
sal i pebre

PREPARACIÓ

La nit abans, poseu el bacallà en remull.L'endemà, peleu les patates i bulliu-les en una cassola amb aigua. Quan falti poc per acabar-ne la cocció, afegiu-hi el bacallà i dexeu-lo coure durant uns minuts, sense que arribi a bullir. Un cop tot cuit, dexeu-ho escórrer.Desespineu el bacallà i traieu-ne la pell. Poseu-lo en un bol juntament amb les patates i aixafeu-lo tot amb una forquilla. Seguidament, aboqueu-hi la massa compacta, rebaxeu-la amb ou batut. Rectifiqueu-la de sal i, si voleu, afegiu-hi un pessic de pebre. Formeu-ne boletes i fregiu-les en una paella amb l'oli ben calent, fins que quedin daurades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada