dimecres, 18 de gener del 2012

Masa Brisa

Ingredients:

  • 3 Ous
  • 500 de nata per cuinar
  • 3 carbassons cebetes petites
  • 100 grs. de permasà rallat
  • 100 grs. de pinyons
  • 20 grs. de alfàbrega fresca
  • Oli
  • Sal
 Preparació.
Estira la massa brisa i forrá un motllo, Punchá la pasta brisa amb una forquilla coura la pasta al forn primer escalfar el forn 200º de temperatura, durant 10 minuts, tallá els carbazons i las cebetas amb rodanges ben primetas i pusarlas al fonc ben suau fins que comenci a cadá doradetas. Triturá els pinyons i el formatge rallat la alfábraga ben talladeta amb una mica d'oli.Batra els ous i la nata.
Omplir la masa amb tots els ingredients.
I coura la pasta al forn 200º durant 15 minuts i gratinarla durant 5 minuts.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada