dimecres, 25 de gener del 2012

Bescuit de nous i mel

Ingredients
  • 300 g . de farina
  • 200 g. de mantega
  • 200 g. de sucre.
  • 1 got de llet.
  • 2 cullerades de llet.
  • 100 g. de nous.
  • 2 cullerades de mel.
  • 1 cullerada de llevat.
  • 2 ous.
Preparació
     
  • Treballeu la meitat de la mantega i la meitat del sucre fins a aconseguir una massa cremosa.
  • Afegiu-hi els ous batuts, el got de llet, la farina, el llevat i remeneu-ho bé.
  • Aboqueu-ho en un motlle untat amb mantega i poseu-ho a coure al forn durant 45 minuts, si fa no fa.
  • A continuació desfeu en un pot la mantega que us ha quedat.
  • Afegiu-hi el sucre restant, la mel i dues cullerades de llet.
  • Bateu-ho bé fins que quedi esponjós i afegiu-hi les nous picades.
  • Aboqueu aquesta preparació sobre el bescuit ja cuit i torneu-lo a posar al forn 10 minuts més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada