- 300 g . de farina
- 200 g. de mantega
- 200 g. de sucre.
- 1 got de llet.
- 2 cullerades de llet.
- 100 g. de nous.
- 2 cullerades de mel.
- 1 cullerada de llevat.
- 2 ous.
Preparació
- Treballeu la meitat de la mantega i la meitat del sucre fins a aconseguir una massa cremosa.
- Afegiu-hi els ous batuts, el got de llet, la farina, el llevat i remeneu-ho bé.
- Aboqueu-ho en un motlle untat amb mantega i poseu-ho a coure al forn durant 45 minuts, si fa no fa.
- A continuació desfeu en un pot la mantega que us ha quedat.
- Afegiu-hi el sucre restant, la mel i dues cullerades de llet.
- Bateu-ho bé fins que quedi esponjós i afegiu-hi les nous picades.
- Aboqueu aquesta preparació sobre el bescuit ja cuit i torneu-lo a posar al forn 10 minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada