dimecres, 18 de gener del 2012

PATÉ DE FAVETES AMB GAMBES LLAGOSTINERES

Ingredients
  • 300 g. de favetes
  • 150 g. de gambetes llagostineres ( millor fresques ).
  • 1 got de cava.
  • Oli per fregir.
  • Fulles de menta
  • torradetes.
Elaboració del plat.

  • Es bullen les favetes amb una mica d'aigua i les fulles de menta,cuites justes.Un cop cuites s'escorren i es posen a la paella amb l'oli, es guarden.
  • A una altre paella, s'hi posa una mica d'oli, el necessari per fregir  les gambetes, quan aquestes canviïn
  • de color, s'hi tira el cava i es deixa evaporar una mica. Es tallen les gambes petites i, finalment, ja es pot triturar tot.
  • Si es vol, es pot fer servir el suc d'aixafar els caps de les gambetes al morter al morter, i també es pot afegir a la paella final on s`ha barrejat tot.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada