Ingredients:
100 g de farina
100 g de sucre
3 ous
1 c de cafè de llevat
1 llimona
1 pessic de sal
Mantega i farina per untar el motlle
Elaboració del plat
Per començar escalfeu el forn a 180º
Amb una batedora de varilles bateu els ous sencers amb el sucre i un polsim de sal .
Un cop estigui com si fos a punt de neu, incorporeu-hi la farina, el llevat i el sucre avainillat tot passat per el cedas, afegiu-hi la ratlladura de llimona i barregeu sense remenar gaire per tal que no s'abaixi la massa.
Unteu el motlle amb la mantega i la farina , aboqueu la massa i ja el podeu enfornar, uns 15 minuts aproximadament, segons el forn.
A de quedar cuit , però no ressec ja que es com la pasta del braç de gitano suau.
Un cop fred el partiu per la meitat i el farciu del que us agradi mes amb nata, crema, confitura i per acabar hi poseu l'ou de xocolata , plomalls etc.
Presentada per Roser Blasco
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada