dissabte, 16 d’abril del 2011

CREMA CATALANA

Ingredients:
1 litre de llet
6 ous
1 pell de llimona
200g de sucre
1 branca de canyella
50g de maizena
Bullir la llet amb la canyella i la pell de llimona, i a continuació desfer la maizena en una tassa amb una mica de llet, i la reservem.
A part, anar batent els rovells amb el sucre i quan la llet arrenqui el bull retirar-la del foc.(treure la pell de llimona i la canyella). Hi afegirem la maizena desfeta,i els rovells amb el sucre.
No deixar de remenar-la, la tornarem al foc, ben baix, fins que la crema va espessint.
La col.locarem en recipients individuals, i esperar que es refredi, per poder cremar-la amb sucre.

2 comentaris:

  1. Hola. Maridetossa. Voldría fer la crema catalana, i cuants rovells d'ou tinc que posar? Gracies.

    ResponElimina
  2. Hola Conxi ja està rectificada la recepta, es nessesiten 6 rovells d'ou, per fer la crema.
    Fins aviat....

    ResponElimina