sèpia grossa
3oo g de carn picada de vedella i 1oo g de carn picada de porc.
1 ou
1 parell déscarxofes i 1oo g de pèsols
1 gotet de brou o aigua
molla de pa sucada en llet
julivert i all trinxat
llorer
canyella
pebre negre
Per fer les mandonguilles: barregem en un bol les carns picades, l'ou, la molla de pa sucada en llet, l'all i el julivert, la sal, el pebre i la canyella, els donem forma i les enfarinem.
Fregim les mandonguilles a foc moderat `perquè no es cremi l'oli, les treiem i en la mateixa cassola fregim la sèpia tallada a trossets petits i una mica enfarinada, ho guardem i fem el sofregit i quan está quasi fet afegim els pèsols i les mandonguilles i després el brou o aigua i les escarxofes una mica freguides. Ho deixem coure una mica i afegim la sèpia, fins que estigui al punt.
Unes mandonguilles bonissimes............
ResponEliminaLa Mari Popins envia unes receptes que son per xuparse els dits.
maridetossa estic molt contenta i agraida pel teu comentari.Graciès.
ResponElimina