dimarts, 12 d’abril del 2011

BACALLÀ DOURADO

Ingredients: 2oogr. de bacallà remullat 200gr. de patates 1 ou 1 ceba petita oli d'oliva Preparació:
1. Peleu les patates, ratlleu-les i fregiu-les en oli que no sigui gaire calen. Una vegada estovadas, retireu- les i deixeu-les escórrer.
2. En el mateix oli fregiu el bacallà esqueixat la ceba pelada i picada molt petita, bateu l'ou, barregeu-hi les patates i afegiu-ho a la cocció de bacallà. Remeneu-ho bé i no ho retireu del foc fins que s'hagi daurat.

3 comentaris:

  1. Amb aquest bacallà en pots fer moltes racions!

    ResponElimina
  2. Querría saber con qué tipo de rallador rallas las patatas y también si ha de quedar como una tortilla.
    Gracias.

    FUEN

    ResponElimina
  3. Fuen, la receta que he enviado no la he hecho nunca pero creo que sera como un revoltilla.

    Tatiana

    ResponElimina