dimecres, 1 de febrer del 2012

PRESSECS FARCITS A LA TERRASSENCA

Per a 4 persones

4 pressecs grocs i grans
200 g. de carn de vedella picada
150 g. cansalada viada
picada (4 ametllas, 7 pinyons
1 punta de pa )
1 ou
200 g. de massapà
2 cullerades de sucre
sal

Preparació

Netegeu els pressecs i espinyoleu-los, tot deixant un forat prou gran per posar-hi força farcit. En un bol, barregeu bé la carn, la cansalada viada capolada, la picada, el rovell de l'ou i un pessic de sal. Farciu els  pressecs amb aquesta barreja i pinteune la superficie amb la clara de lòu. Fregiu els pressecs en una cassola amb oli, amb el farciment mirnt cap avall , de manera que la carn s'enrosseixi.Seguidament, col.loqueu els pressecs en una cassola no gaire gran per tal que s'aguantin drets, ja que aquesta vegada els heu de posar a l'inrevès. Desfeu el massapà amb aigua i afegir-lo a la cassola, juntament amb el sucre prèviament cremat. Ddeixeu-ho coure tot a foc lent, fins que veieu que els prèssecs sòn cuits i la salsa, lligada.´

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada