- 2 ous
- 125 g de farina
- 125 g de sucre
- un raig d'oli
- raspadura de llimona
- un raig de cointreau
- 1 sobre de llevat
- 2 clares muntades
- un raig de llet
- pinyons i /o fruita confitada(opcional)
Barregem el sucre i els dos rovells remenant-ho a consciència. Hi afegim l'oli,el Cointreau,la raspadura
de llimona,el llevat, la llet i també ho fem tot remenant. Tirem la farina en forma de pluja, així és més fàcil que ens quedi ben barrejada. Hi afegim les clares d'ou muntades, sense remenar-les massa. Posem el forn ben fort durant 7 o 8 minuts. Després, abaixem el foc fins que estigui cuita.Un cop freda, aquesta coca la podem obrir per la meitat i posar-hi una mica de melmelada d' albercoc o simplement una mica de sucre per sobre. Té moltes sortides i és molt senzilla de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada