dimecres, 1 de febrer del 2012

coca a l'instant

Ingredients
  • 2 ous
  • 125 g de farina
  • 125 g de sucre
  • un raig d'oli
  • raspadura de llimona
  • un raig de cointreau
  • 1 sobre de llevat
  • 2 clares muntades
  • un raig de llet
  • pinyons i /o fruita confitada(opcional)
Preparació
Barregem el sucre i els dos rovells remenant-ho a consciència. Hi afegim l'oli,el Cointreau,la raspadura
de llimona,el llevat, la llet i també ho fem tot remenant. Tirem la farina en forma de pluja, així és més fàcil que ens quedi ben barrejada. Hi afegim les clares d'ou  muntades, sense remenar-les massa. Posem el forn ben fort durant 7 o 8 minuts. Després, abaixem el foc fins que estigui cuita.Un cop freda, aquesta coca la podem obrir per la meitat i posar-hi una mica de melmelada d' albercoc o simplement una mica de sucre per sobre. Té moltes sortides i és molt senzilla de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada