dimecres, 1 de febrer del 2012

Coca amb sucre i pinyons

1ngredients.
  • 350 gr. de farina
  • 100 gr. de sucre
  • 100 gr. de mantega
  • 2 ous
  • 20 gr. de llevat en pols
  • 1/2 llimona  ( la pell ratllada)
  • pinyons (abundants)
  • sucre per posar per sobre.
Preparació.
    
  • Remeneu bé la farina, 100 gr. de sucre, dos ous, la pell ratllada de la llimona i la llet aromatitzada amb canyella.Quan aquesta massa sigui fina , afegiu-hi la mantega fosa i el llevat.Empolvoreu el marbre amb la farina i esteneu-hi la massa amb la forma ovalada típica d'aquesta coca.
  • Traslladeu la coca a una llauna de forn untada amb mantega i empolvada amb farina.
  • Unteu també la coca amb l'ou batut que us queda i poseu-hi els pinyons i el sucre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada