CROQUETES DE MONGETES DEL GANXET
- 200 g. de mongetes cuites
- 100 de col cuita
- 50 de botifarra negra
- 6 moixernons secs
- Pa ratllat
- Ou
- Amb aquesta mida surten unes 15 croquetes
- Elaboraciò del plat:
- Es couen les mongetes i la col per separat. Es posen les mongetes en un plat i s'aixafen amb la col.
- Quan ja estiguin força aixafades, s`hi afegeix la botifarra negra i els troçets de bolets tallats ben patits.
- Es pose tot en una paella i s'hi afegeix la llet i la farina per espessir.
- Es deixa cure una mica més, s'apaga el foc i es posa en una plata per a que es refredi.
- Un cop fred ja es poden fer les croquetes i fregir-les.
- S'e arrebossen amb un ou batut i pa reatllat.
- Per a que no es desfacin, fregir-les amb oli ben calent.
- Si es vol. es poden fer dues capes d'arrebossat.
Presentada per: Mª Assumpciò Foncuberta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada