dimecres, 5 de juny del 2013

BACALLÀ AL FORN

PER 4 PERSONES:
Ingredients:


8 talls de morro de bacallá
8 tomàquets 2 cebes
2 grans d'all
1 branca de julivert
1 branca de farigola
vi blanc (opcional)

PREPARACIÓ

Quan compreu el bacallà, assegureu-vos que té el bon punt de sal o, si és necessari, de ssaleu-lo deixant-lo en remull i canviant l'aigua les vegades que calgui, fins que estigui al punt. Un cop escurragut, col-loqueu-lo en una plata de forn untada lleugerament amb oli i enforneu-lo fins que sigui mig cuit. Mentrestan, sofregiu l'all i la ceba ben picats en una paella. Quan siguin rossos, aboqueu-hi el tomàquet, pelat i triturat, i poseu-hi també el julivert i la farigola. Si voleu, també podeu posar-hi un rajolí  de vi blanc. Deixeu que el sofregit es concentri una mica i, seguidament, aboqueu-lo per damunt del bacallà. Deixeu que tot plegat s'acabi de coure al forn i ja ho podeu servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada