INGREDIENTS. ELABORACIÓ DEL PLAT.
400 g de bacallà Poseu al foc el bacallà, que haureu remullat abans,
400 g de patates sense pell ni espines, en un cassó amb aigua freda
100 g de nata o crema de llet que el cobreixi. Coeu-lo fins que arrenqui el bull,
1 o 2 grans d´all traieu-lo i deixeu-lo tapat uns 20 minuts aproxima-
25 g de mantega dament. Aleshores treieu-li totes les espines i tritu-
formatge ratllat reu-lo, i ajunteu-lo amb les patates, bullides i fetes
julivert puré.
En una paella desfeu la mantega, passeu un moment
pel foc l´all i el julivert trinxats i treieu-ho tot seguit,
barregeu-ho amb el bacallà i les patates. Per acabar,
afegiu-hi la nata, i repartiu aquesta barreja en 4 pla-
tets individuals, resistents al forn i untats. Empolseu amb
formatge ratllat i gratineu-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada