dijous, 31 de març del 2011

BACALLÀ A LA MASOVERA

INGREDIENTS.                                                    ELABORACIÓ DEL PLAT.
                                                                           
400 g de bacallà                                                      Poseu al foc el bacallà, que haureu remullat abans,
400 g de patates                                                      sense pell ni espines, en un cassó amb aigua freda
100 g de nata o crema de llet                                   que el cobreixi. Coeu-lo fins que arrenqui el bull,
1 o 2 grans d´all                                                       traieu-lo i deixeu-lo tapat uns 20 minuts aproxima-
25 g de mantega                                                      dament. Aleshores treieu-li totes les espines i tritu-
formatge ratllat                                                         reu-lo, i ajunteu-lo amb les patates, bullides i fetes
julivert                                                                     puré.
                                                                               En una paella desfeu la mantega, passeu un moment  
                                                                               pel foc l´all i el julivert trinxats i treieu-ho tot seguit,
                                                                               barregeu-ho amb el bacallà i les patates. Per acabar,
                                                                               afegiu-hi la nata, i repartiu aquesta barreja en 4 pla-
                                                                               tets individuals, resistents al forn i untats. Empolseu amb
                                                                               formatge ratllat i gratineu-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada