INGREDIENTS
- 400 g de bacallà
- 400 g de patates
- 100 g de nata o crema de llet
- 1 o 2 grans d´all
- 25 g de mantega
- Formatje ratllat
- Julivert
ELABORACIÓ
Poseu al foc el bacalla, que haureu remullat abans, sense pell ni espines, amb un cassó amb aigua freda que el cobreixi, Coeu-lo fins que arrenqui el bull, treieu-lo, i deixeu-lo tapat uns 20 minuts aproximadament. Aleshores treieu-li totes les espines i tritureu-lo, i ajunteu-lo amb les patates bullides i fetes puré.
En una paella desfeu la mantega, passeu un moment pel foc l´all i el julivert trinxats i traieu-ho tot seguit; barrageu-ho amb el bacallà i les patates. Per acabar, afegiu-hi la nata, i repartiu aquesta barreja en 4 platets individuals i resistents al for i untats. Empolseu amb formatge ratllat i gratineu-ho.
Molt bé aquesta recepta!! Això ja va semblant un bloc de veritat. Continua així.
ResponEliminatinc molts dubtes....fins dema
ResponEliminaDemà intentem solucionar tots aquets dubtes.
ResponEliminaM'agrada molt que publiqueu entrades i comentaris!!