dijous, 31 de març del 2011

BACALLA A LA MASOVERA

                                                            
          INGREDIENTS
           
  • 400 g de bacallà                                                      
  • 400 g de patates
  • 100 g de nata o crema de llet
  • 1 o 2 grans d´all
  • 25 g de mantega
  • Formatje ratllat
  • Julivert
          ELABORACIÓ
     Poseu al foc el bacalla, que haureu remullat abans, sense pell ni espines, amb un cassó amb aigua freda que el cobreixi, Coeu-lo fins que arrenqui el bull, treieu-lo,  i deixeu-lo tapat uns 20 minuts aproximadament. Aleshores treieu-li totes les espines i tritureu-lo, i ajunteu-lo amb les patates bullides i fetes puré.
En una paella desfeu la mantega, passeu un moment pel foc l´all i el julivert trinxats i traieu-ho tot seguit; barrageu-ho amb el bacallà i les patates. Per acabar, afegiu-hi la nata, i repartiu aquesta barreja en 4 platets individuals i resistents al for i untats. Empolseu amb formatge ratllat i gratineu-ho.                              

3 comentaris:

  1. Molt bé aquesta recepta!! Això ja va semblant un bloc de veritat. Continua així.

    ResponElimina
  2. Demà intentem solucionar tots aquets dubtes.
    M'agrada molt que publiqueu entrades i comentaris!!

    ResponElimina